Formular de contact

Characters left:  1500

De la „Disneyland” si pana la „Europa Park” sau „Port Aventura”, parcurile de distractie reprezinta alegerea perfecta pentru vacanta, indiferent de varsta.

 

Magia acestor locuri va marcheaza pentru totdeauna, iar pe copii ii aduce in culmea fericirii. 

 

 

 

 

 

Nu rata ocazia de a te intalni cu personajele preferate din desenele animate ale copilariei!

La Disneyland Paris, Mickey si Minnie, Pluto, Donald Duck si multe alte personaje indragite te asteapta cu nerabdare. Bucura-te alaturi de ele in cele 2 parcuri magice: Disneyland Park si Walt Disney Studios Park. Te astepta peste 50 de atractii, spectacole si parade: Casa lui Peter Pan, Povestea lui Pinocchio, Castelul Frumoasei din padurea adormita, Caruselul lui Lancelot etc.

 

Europa Park este cel mai mare parc de distractii din Germania, al doilea ca marime in Europa, dupa Disneyland.

 

 

Atractiile principale sunt reprezentate de doua roller coastere: Silver Star si Catapult Coaster. Daca Silver Star, cel mai mare si cel mai inalt roller coaster - care cade in gol, cu o viteza de 130 km/ora - nu iti va ridica la maxim nivelul de adrenalina, atunci cu siguranta Catapult Coaster care atinge o viteza uluitoare in mai putin de 2,5 secunde, facand 3 intoarceri de 360 grade si cel mai inalt looping - iti va taia rasuflarea! 


Printre alte atractii ale parcului se mai numara: Euro-Tower, Magic Cinema, Ghetar Jungfrau, calatorie cu balonul, Blestemul Cassandrei, Tirol Water Train, rafting pe fiorduri, statia spatiala MIR, topogane imense etc

 

 

 

PortAventura este un parc tematic amplasat pe Costa Dorada, la aproximativ 100 km sud de Barcelona. Este cel mai mare si cel mai vizitat parc tematic din Spania.

Portaventura cuprinde 5 parcuri tematice: zona Mediteraneana, exotica Polinezie, civilizatia straveche din China, pitorescul Mexic si indepartatul Vest Salbatic. Complexul gazduieste curse ametitoare si plimbari cu trenuletul, spectacole fantastice si efecte speciale cu foc si apa, 34 de restaurante si multe snack-baruri. Caribe Aqua Park are 5 restaurante si 3 snackbaruri – o experienta fantastica pentru intreaga familie

Ferrari Land PortAventura este cel mai nou parc de distractii din portofoliul Ferrari care se mandreste cu cel mai inalt, dar si cel mai rapid roller coaster din Europa: are 112 de metri inaltime, iar trenul accelereaza de la 0 la 180 km/h in cinci secunde.

 

 

CERE OFERTA