Bun venit la #VisesiVize

Cine suntem?

Vise & Vize Factory e o agentie de turism inovatoare si flexibilă, un partener profesionist pe care te poti baza cand vrei sa iei cea mai buna decizie pentru timpul tău liber, atat de prețios.

Stim ca așteptarile pentru vacanța sunt mari si hrănite intr-un an intreg de muncă dar ne străduim mereu sa le depasim!

Oferind disponibiltate si tarife in timp real de la peste 500 000 de unitati turistice din intrega lume, am demonstrat ca suntem un partener viabil si stabil si am trecut prin ultimii 2 ani, ani furtunosi pentru intreaga industrie de turism, marindu-ne portofoliul de clienti si inregistrand 0 plângeri .

 

Cum se fabrica visele?

 

Doar cu PARTENERI care pun pret pe calitate si pe respectul fata de clienti.

 

Numai cu PERSONAL inalt calificat, dedicat si pasionat, cu peste 15 ani experienta in turism.

 

Cu multiple specializări si cursuri in domeniu,  management in activitatea de turism, cursuri IATA ( International Air Transport Association), vizite de informare in multiple locatii, echipa noastra de specialisti te ajuta sa iei cele mai inspirate decizii cand vine vorba de vacanta mult asteptata.

Misiune si valori

 

Zambetul clienților noștri si pozele frumoase transmise din vacanta sunt cele care ne confirmă că suntem pe drumul cel bun.

 

 Savurăm la maxim reviews-urile trimise din concediu si pozele de pe sezlong, chiar daca noi intre timp ne bronzăm la neonul din birou .

 

 Vrem sa-ti oferim in continuare vacanta binemeritata si sigura, intr-un context actual nou si plin de schimbări!

 

 Asa ca te indemnăm sa-i alegi pe cei mai buni pentru a-ti indeplini visul de vacanță!