Politica de retur / anulare

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris sau telefonic Vise & Vize Factory despre intentiile dumneavoastra.

 

 

 

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

 

 

 

Vise & Vize Factory accepta toate formele de cereri scrise. Vise & Vize Factory si Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma.

 

 

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Vise & Vize Factory  isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Tu unde o să-ti petreci cea mai așteptată vacanță?

.

Căutați cele mai bune oferte și rezervați online aici,

sau apelați cu încredere la telefonul agenției și vom găsi noi cea mai bună soluție pentru vacanța Dvs. de vis.